Csurgó: kicserélődik a keret

A Csurgói KK hétvégén lejátszotta utolsó tétmeccsét is a K&H liga idei kiírásában. A szezont követően több fontos szereplő is távozik a klubtól, így egészen új kerettel vághat neki a következő szezonnak a Somogy megyei csapat.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a csapat korábbi válogatott irányítója, Faluvégi Rudolf Nantes-ban folytatja ősztől a pályafutását. Rajta kívül  Pordán Bálint, a csapat kapitánya is távozik, valamint elhagyja a gárdát Alvaro Rodrigues, Hornyák Péter és Halász Levente is. Távozik még Szkokán Szabolcs is, aki az idény egy részében kölcsönjátékosként szerepelt.

Kifejezetten érdekes kérdés Aleh Astrashapkin sorsa. A fehérorosz átlövő kölcsönjátékosként szerepelt Csurgón, s már biztos, hogy 2018-tól is a klubot fogja erősíteni. Ugyanakkor a következő idényre még szerződés köti jelenlegi klubjához, a Meshkov Bresthez, így szereplése a 2017/18-as évadban bizonytalan. Astrashapkin kulcsjátékosa a csapatnak, így az ő megtartása vagy elvesztése kiemelt jelentőséggel bír Csurgón a következő szezonra nézve.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?