Sabaté: büszke vagyok a csapatomra – nyilatkozatok

Ahogyan arról honlapunk is beszámolt, vasárnap este a SEHA-liga négyes döntőjének fináléjában a Vardar Skopje 26-21-re legyőzte a címvédő Telekom Veszprémet, így a magyar csapatnak nem sikerült sorozatban harmadszor is elhódítania a trófeát. A mérkőzést követően Javier Sabaté, Raúl González, Dragan Gajic és Ivan Cupic nyilatkozott a sajtó képviselőinek a helyszínen, amelyet a handballveszprem.hu közölt le.

Raúl González, a Vardar Skopje vezetőedzője (©SEHA/ Nebojša Tejić)

Raúl González, a Vardar Skopje vezetőedzője
(©SEHA/ Nebojša Tejić)

Raúl Gonzélez, a Vardar Skopje vezetőedzője: – Gratulálok a csapatomnak, amely végig 100%-on teljesített egy nagyon jó együttes ellen. Sok sikert kívánok nekik a szezon hátralevő részében. Nagyon örülök, hogy meg tudtuk nyerni a SEHA-ligát. Szeretnénk kiélvezni ezt a pillanatot, mivel nagyon fontos volt nekünk ez a győzelem. Gratulálok a Veszprémnek és Xavi Sabaténak, aki szerintem az egyik legjobb edző a világon.

Ugalde és Cupic (©SEHA/ Nebojša Tejić)

Ugalde és Cupic
(©SEHA/ Nebojša Tejić)

Ivan Cupic, a Vardar Skopje játékosa: – Reméljük, hogy találkozik ez a két csapattal még egymással Kölnben. A védekezésünk és a kapusunk briliáns volt. Ha a Veszprémet 21 gólon tudod tartani, az egy nagyon jó jel. Úgy érzem mi jobbak voltunk mind az elődöntőben, mind ma, megérdemelten nyertünk. Nagyon örülünk, hogy a miénk lett a SEHA-liga trófeája.

Javier Sabaté, a Telekom Veszprém vezetőedzője (Fotó: ©SEHA)

Javier Sabaté, a Telekom Veszprém vezetőedzője
(Fotó: ©SEHA)

Javier Sabaté, a Telekom Veszprém vezetőedzője: – Gratulálok a Vardarnak a megérdemelt győzelemhez. Egyre jobban játszanak ebben a szezonban, az elődöntőjükben is látszott az, hogy jó formában érkezetek erre a hétvégére. Mi sajnos nem játszottuk jól, különösen a második félidőben, amikor egy 5–0-s rohanással eldöntötte a meccset az ellenfelünk. Remélem, hogy lesz lehetőségünk még játszani ellenük ebben a szezonban, és akkor első alkalommal ebben az idényben majd legyőzzük őket. Büszke vagyok a csapatomra, keményen küzdöttek. Mostantól a jövő hétvégi Magyar Kupa megnyerésére koncentrálunk.

Dragan Gajic és Iman Jamali ( ©SEHA/ Uros Hočevar)

Dragan Gajic és Iman Jamali
( ©SEHA/ Uros Hočevar)

Dragan Gajic, a Telekom Veszprém játékosa: – Gratulálok a Vardarnak sokkal jobbak voltak. Huszonegy szerezett góllal nehéz nyerni. Sajnos nem támadtunk jól, sok eladott labdánk volt. Fontos meccsek vannak még hátra, ezért egységesen kell felnőnünk az előttünk álló kihívásokhoz. Remélem, hogy Kölnben találkozik egymással ismét a két gárda.

Hozzászólások

  1. saintpeter

    Megy a parasztvakítás. Bár úgy vélem a veszprémi felső vezetésnek is van köze ahhoz, hogy így alakult az egész. Ki akarta Ancsin és Kopljar leigazolását? Annak tudatában, hogy Ancsin már a Szegedből is kiszorult mint kezdő, Kopljar meg már a PSG-be is hulla gyengén játszott, nemhogy a Barcában. Helyettük lehetett volna egy valóban használható alternatívát keresni. Áldják az eget, hogy az öregek közül valaki nem sérült még bele abba, hogy végig kell tolják a meccseket. Egyébként akárhogy is vizsgálom a posztonkénti embereket, ez egy bivalyerős csapat lehetne, de itt úgy érzem az edző – azaz Sabate – a rákfenéje az egésznek. Több dolog miatt is: a sajtó, a közönség, igazából mindenki már belemantrázta a csapatba, hogy Sabate béna – az is -, és ez rá is nyomta a pecsétet a csapat teljesítményre, mivel Sabate elkezdett biztonsági játékot játszani, néhol értelmetlen döntésekkel. Ebben az állapotban a csapat FF szereplése is kérdéses, de az már most látszik, hogy a nagy csapatok ellen egyetlen egy alkalommal se lesz favorit a csapat.

Vélemény, hozzászólás?